Thursday, August 6, 2009

gelak?gelak la...penawar duka..


kan?betul kan my statement kat atas tuh...ketawa la..ia adalah penawar segala duka..lagi pun ia akan menambah otot yg baik di kawasan muka..
but...
if gelak smpy memalukan org lain..cane??
korang pernah?
ak tak pernah..huhu..(yeker..kekadang je kot..pendam je la..)
korang rase per?nak marah..or nak gelak balik..ketawa bersama2 mereka yg menggelak kan kita...
wahai manusia2 yg bertamadun..jadila yg beradab sikit..tak kisah la nak bergurau ker kan..
tp berpada2...
bergurau tak kisah..tp if perkara yg tak perlu gelak..kene gelakkan ke?...
org jalan senget sbb kaki tempang...mmg nmpak cam kelakar...kalo anak korang camtu?
cane?suke la..
tak pun org tu terjatuh...sbb die tak nmpk ada batu depan die..
tu punnak gelakkan...kalo sikit2 pun dah memalu kan org tuh..apalagi gelak besar...
org salah wat bende pun nak ketawakan...
pastu..belakang org..gelak kuat2...sume boleh la..
bile suh diri depan kelas..present pape ke..ckp dpn public kat mane?cuak?kelu?
malu?tau lak malu?
malu tak bertempat kot tuh...
hahaha...ak tujukan post ni khas tuk sape senarnye?hehe..
ntah la..bukan nak ckp sesape..
hanya beberapa luahan dari sahabat...dan menaggap ini satu medium melampias kan kata2 kurang nista...am i loud here?
pada sang gadis di luar sane..jgn la nak harap lelaki pandang kita kalo gelak berdekah2 kat tempat awam..and pada yg laki...mmg cam lumrah kan korang gelak besar2..no hal lah..antara korang la tu kan..hehe..

erm...tonite pun cam free sikit..kene wat drft tuk present skill..td pun dpt borak ngan membe kat segamat..gune skype..hehe..best!!rindu sgt ngan korang...baiduri,mazirah,and ziro...hehe...hope korang ok kat sane kan..k la..need to rest...more news after this...

bubye and nite all..

sleep asus~~

3 Comments:

TheOfficial_IzreenR said...

wani..
marah sape??..
mcm takot jew...
huk3..

.:.farayhasukri.:. said...

ehem..
betol2```

nurhaz said...

reen..tak mara sesape la..jgn la takut..hehe..penulisan informative je,,cume amaran sikitt je..haha

faray>hehehe...setuju rite..bagus2..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online