Wednesday, August 12, 2009

best ke kalo same2,.....??


best ke pakwe satu tmpt blajar ngan kiter?ni tuk yg sebaya or masih belajar kedua nya k..hehe..
ok..best ke tak ek?best kot...
dari segi pengalaman ak..cam best..tp setelah mengalami pengalaman..and die pun
dah berpindah..yg cam busan lak tgk kapel balajr satu tmpt yg sam..haha..
jeles ker?tak la..mane ade..tiada nada jeles disini ok..hehe
ok..act ak rase ade best..an tak best kot..hehe..
best nye if..
kite blajar sesame..bayang kan..gi library same2..u ajar i..i ajar u..hehe
tp kalo ak..die ajar ak..or belajar sesame..
ak dpt wat satu soklan je..
pastu segan dah..hehe..
so org cam ak susah sikit if nak belajar same2..
leh je blaja sesame..tp wat2 tak kenal each other..mesti cam lagi seronok kan..(ehem..tp tau la batas2nye..jgn lak konon2 tak kenal..then ngorat awek lain..jage ekau..)hehe
erm..ape lagi yg best..erm..ha..leh jalan kaki balik sesame2..jalan dlm ujan ke kan..hehe..asihh..memori tuh..kongsi lmu sesama..
and yg paling penting leh jumpe every time la kan...aisshh..(act ade lg penting..agak2 per?hehe..mesti la dpt jage die ..jage dari jadi mata keranjang..hahaha..)
sory guys..well..mmg u all bersikap begitu kan selalu nye...ade awek ke tak..same je..haha..
upss...im sowwie..
ok..ape lak tak bestnye...for couple tu sendiri or kat mate org lain?
erm..tak best sebb tetiap hari jumpe..leh jadik bosan..pastu yg laki tak leh nak kawan ngan pm
lain ..sbb takut awek marah..hehe..
yg perempuan besenye setia..hehe..tp if ade yg belajar same2..jgn la smpy asik nak berkepit je kan..
ngan geng lain tak nak kawan..wat bese sudah..hehe..cam geli lak korang berdue je kan..
pastu bergurau senda bagai dunia ade u all be2 je..hehe..ingt we all suke
la tgk drama free korang tuh..
asihh...nyampah ade lak kakak abg oi..mebi korang cam dilamun angau and tak perasan kan..
so..sy maafkan..haha..siapa kah ak untuk ak maafkan?hehe..takde la..saje2 je..
tp senarnye rase cam geli geliman gak la tgk korang main cubit2kan..hehe..ak pun tak leh condemn byk...kang ak lak wat..(huhu..agaknue dulu camtu ker?tak kan u??hehe..kite ok je kan)hehehe
so..tu je la kot kan..best and tak best nye if couple satu tmpt belajar...sume ade sudut
pandangan masing2..ade yg suke..ade yg tak suke..ha..rasenye if laki suke blajr asing2..sbb leh usha awek lain
tu la kan...hehe..well..yg makwe pun tak leh marah..dah mmg dorang di lumrahkan suke pada
perempuan..hehe..yg penting dorang setia..dorang kawan je tuh..
jgn jeles sgt ok..and pada yg perempuan jgn la bataskan sgt pergaulan anda
smpy nak wat assginment group pun tak leh beker ja ngan lelaki..dlam Islam bukan tak kasi berbincang
untuk perkara penting..kan2?lain la..kalo dah menggedik lebih2..no2.!hehe..

k la..saje je post sal ni kan..
enjoy reading ya guys..hehe...

sleep asus~~

3 Comments:

TheOfficial_IzreenR said...

huk3..btol3..
kdg2 nampak sweet...
ble dah 'lama2'...
meluat plak...
bkn jeles okay...tp ntah ar..
mcm dah xleh nak berenggang pun susah gak...
tpt cari ilmu,biarlah menjadi saksi kejayaan...bkn kehancuran...

nurhaz said...

betul2..bukan jeles,,,tp tak tau nak ckp per kan

NR said...

bestnye kalau dapat kenal dgn abu bakar ela tu. haha

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online