Thursday, June 11, 2009

berakhir satu penantian..



ya..lastly..berakhir satu penantian..satu je..so..masih ade lagi bende yg perlu dinanti..hehe...dari tgh hari..kol 12 smpy la ptg..lambt tol uitm nak kuarkan result..hehe..tp berakhir gak..and ak mmg selamba di kala adik ak sedang menggigil nak tgk die nye result..padahal..ak ptt lagi takut..final exam for final year beb..hehe..so..alhamdulillah..akhirnye pe yg ku takut kan tak menjadi nyata..
sekali lagi..syukur pada Allah..mungkin bukan rezeki last sem ak mendapat dekan..tp lepas sumenye..yg penting ak tak nak duk lagi kptm tuh..haha(gaya ckp dgn begitu berlagak sekali..hehe)tak la..gurau je..hehe..wel..pada semua yg berjaya mencapai senarai dekan..tahniah sy ucapkan..ti,sya,k.wa,k.fa,ika,azfa,nurul(akhirnye berjaya gak awak menggenggam anugerah tu),bai adn yg len2 mungkin sy tak tau lagi khabarnye..papepun sy happy dgn semuanya..pada yg kurang berjaya atau tak puas ati dgn result..cube lagi di lain mase..
hehe..
di kala ini ak cam sedih kerana tak dpt menggapai lagi anugerah itu..tp lagi best sbb ak lepas sume..tu yg penting..hehe..and pada kawan2 ku yg mendpt anugerah kali pertama..ya..ini la usehe korang and korang layak menerimenye..mungkin yg kali ke2 tuh..still tahniah..and yg every sem uh..mmg salute kat korang..and for our ANC..azfa and ika..hehe..tahniah dpt mangharumkan batch kite..pada yg tak pernah dean pun..takpe..degree nnti try dpt dean k..hehe..k..so pada yg mungkin ade gagal or pape ke..jgn anggap tu satu bende yg halang kite tuk berjaya tuk mase depan..gagal sekali ke..2 kali ke..selalu ker..mesti tu adelah cara tuhan nak uji kite..dun give up..just pk mase dpn kite and org yg syg kat kite...harapan kite sume k..hehe

so..tuk sume org..dah berakhir kali nih..tunggu tul kemasukan dimana kita diletakkan..hehe..
for my members section one..hope kite berjumpe lagi ya..hehe..and kptm..selamat tinggal..hehe..
saya dah GRAD!!!!hahaha

4 Comments:

Syauqah MUJAHIDAH said...

hehehe..
berakhir da 1 penantian..
ada lg 1 penntian pulak..
smga kita semua bertemu di uitm yg sama k...
ameen44x...

TheOfficial_IzreenR said...

wa3...
wani!!congrats!!..=))

nurhaz said...

tanx izreen..hehe

Bazzstary said...

congratz fresh graduate la ni ea?

doakan aq yg lmbt ag nk grad ni k..huhu(nada jeles+pasrah)

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online